Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Segítünk Önnek az internetes megjelenésben

Nincs még domain* neve? Szeretné Cégét, szolgáltatását, termékét mindenki számára elérhetővé tenni? Ebben az estben a legjobb helyen jár. Mindezekben segíteni tudjuk Önt, kezdve a domain regisztrációval, majd folytatva a weboldal megtervezésével és annak folyamatos frissítésével.

Hivatalos domain-regisztrátorunkon keresztül rövid határidőn belüli ügyintézéssel vállaljuk bármilyen .hu és nemzetközi domain regisztrációját, át regisztrációját.

consulting 7A világháló (angol eredetiben World Wide Web, WWW vagy röviden Web) az interneten működő, egymással úgynevezett hiperlinkekkel összekötött dokumentumok rendszere. A rendszert webböngésző program segítségével lehet elérni. Ez a program képes megjeleníteni az egyes dokumentumokat, "weblapokat". A felhasználó a lapokon található hiperlinkek segítségével további lapokat kérhet le, amelyeken újabb hiperlinkek lehetnek. A rendszer "háló"-jellegét is ez adja; a dokumentumok a háló csomópontjai, míg a hiperlinkek a háló szálai, amelyeken keresztül egy vagy több lépésben tetszőleges csomóponthoz eljuthatunk.

Díjmentes tanácsadás, kapcsolatfelvétel, árajánlatkérés: kapcsolatfelvétel

*Egy tartománynév (angolosan domain-név, illetve doménnév) egy számítógép egyedi neve az interneten, mely megkülönbözteti a többitől. A tartománynevek csupán címkék melyeket a nehezen megjegyezhető IP-címek helyett használhatunk.

Lexikon-Webtárhely

Lexikon-Domain név

Lexikon