Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

A Távsegítség működési elve

A Távsegítséget egy apró, de professzionális szoftver révén tudjuk az Ön számára nyújtani. Ezen program segítségével Ön lehet a Világ bármely pontján nincs másra szüksége csak internet kapcsolatra és mi máris a segítségére sietünk. Ezt a szoftvert telepítheti kollégánk személyesen , vagy Ön saját kezűleg.

A Távsegítséget szakértőnk kezdeményezi saját számítógépéről, ennek hatására az Ügyfélnél megnyílik egy új ablak, ahol lehetősége van a számítógép megosztását jóváhagyni. A megosztást lehetővé tevő program minden alkalommal egy egyedi PIN kódot generál, ezt Önnek meg kell adnia kollégánknak. Csak és kizárólag eme egyedi PIN kóddal lehetséges az adott számítógéphez csatlakozni, azon bármilyen munkát végezni. A fentiek értelmében a számítógép megosztás csak az Ön személyes jóváhagyásával indul és bármikor megszakítható, azaz teljesen az Ön felügyelete mellett történik.

onlinehlp

Alap esetben a billentyűzet és az egér használata közös: vagy Ön használja vagy szakértőnk, így tulajdonképpen együttesen dolgoznak. Lehetőség van a szakemberrel chat-elni [chat = csevegés], a chat mellett arra is lehetőség nyílik, hogy a kollégánk virtuálisan "Ön mellé üljön" és együtt oldják meg az aktuális problémát, munkanapokon 9:00-18:00 óráig (vagy az egyedi szerződésben foglaltak szerint, munkaszüneti napokon 10:00-18:00 óráig), mintha együtt dolgoznának a számítógép előtt. A PC-megosztás előnye, hogy hosszadalmas magyarázatok helyett egyszerűen betudja mutatni, hogy ténylegesen mi a probléma, szakértőnk pedig Önnel együtt képes rövid idő alatt azt orvosolni.

Vegyük azt az esetet, mikor Ön azonnali segítségre szorul (virusírtás, szoftver telepítés-, karbantartás stb.),
nos ebben az esetben nem szükséges előfizetéssel rendelkeznie valamely csomagunkra! Vegye fel velünk a kapcsolatot (katt ide), ezután szakembereink a lehető legrövidebb időn belül megkezdik a hiba elhárítását. Tapasztalataink azt mutatják, az esetek 90%-ban fél és egy munkaóra közötti intervallumban képesek voltunk megoldani a felmerülő (nem hardveres) problémákat. Ezen esetekben Ön egy internetes bankkártyás fizetőfelületen tudja kiegyenlíteni a végzendő munka ellenértékét. Az internetes bankkártyás fizetési lehetőségekről ide kattintva tudhat meg többet.

Amennyiben Ön egy megbízható partnert keres a fent leírt problémák kezelésére, és ehhez a Spencer and Hill IT Consultingot választja, akkor Ön jó előre felkészül és nyugodtan koncentrálhat munkájára. Szíves figyelmébe ajánljuk csomag kínlátunkat:

Minimál csomag

Azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akiknek ritkán akad problémájuk számítógépükkel, ám azt azonnal szeretnék orvosoltatni. A Minimál csomag a legjobb választás mindazoknak akik (előre láthatóan) alkalmanként vennék igénybe szolgáltatásainkat.

Alap csomag

Azon kedves ügyfeleinknek ajánljuk, akiknél már (előre láthatóan) havi rendszerességgel lehet igény valamely szoftver felügyeletére, karbantartásra, adatmentésre stb. Kisvállalkozások, egyéni vállalkozók részére optimális konstrukció.

Kiterjesztett csomag

Ezen csomagunkat kifejezetten kis-középvállalkozásoknak, intézményeknek ajánljuk. Tapasztalataink szerint ezen ügyfeleinknél havi szinten jelentkeznek a helyszíni szervízelést igénylő problémák. A Kiterjesztett csomag előre tervezhetővé teszi az üzemeltetési költségeket.

Maximum csomag

Ezen csomagunkat leginkább közép és nagyvállalatok számára alakítottuk ki, figyelembe véve partnereink egyéni igényeit, vissza jelzéseit, ez által törekedve a 100%-os Ügyfél megelégedettség elérésére.

[Igény esetén egyedi csomag ajánlat és szerződéskötés]

Távsegítség - ONLINE HELP árak

Minimál csomag
Magánszemélyek részére, max. 1 db eszközre!
Szerződéskor helyszíni rendszervizsgálat.
8.30-17.00 óráig online felügyelet a hét 5 napján.
AKCIÓ!
2.500 Ft
Ft / hó / gép
,hogy használhassam a szolgáltatást!
Alap csomag
Szerződéskor helyszíni rendszervizsgálat.
8.30-17.00 óráig online felügyelet a hét 5 napján.
nem tartalmaz helyszíni munkavégzést
⊕ 1-5 számítógép 3.400 Ft
⊕ 6-10 számítógép 3.400 Ft
⊕ 10+ számítógép 2.800 Ft
Ft / hó / gép
,hogy használhassam a szolgáltatást!
Kiterjesztett csomag
Szerződéskor helyszíni rendszervizsgálat.
8.30-17.00 óráig online felügyelet a hét 5 napján.
A csomag 3 óra helyszíni munkavégzést tartalmaz / hó
⊕ 1-5 számítógép 4.900 Ft
⊕ 6-10 számítógép 4.700 Ft
⊕ 10+ számítógép 4.300 Ft
Ft / hó / gép
,hogy használhassam a szolgáltatást!
Maximum csomag
Szerződéskor helyszíni rendszervizsgálat.
8.30-17.00 óráig online felügyelet a hét 5 napján.
A csomag 5 óra helyszíni munkavégzést tartalmaz / hó
⊕ 1-5 számítógép 7.500 Ft
⊕ 6-10 számítógép 7.200 Ft
⊕ 10+ számítógép 6.800 Ft
Ft / hó / gép
,hogy használhassam a szolgáltatást!

Hírek az IT világból