Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Rendszergazda: informatikai feladatok ellátása kedvező feltételek mellett

Rendszergazda feladatai

Amennyiben cége számítógépes hálózattal rendelkezik, vagy fog rendelkezni, gyakran adódhatnak problémák. Sok helyen ezek elhárítására alkalmaznak egy úgynevezett rendszergazdát, akinek feladata a számítógépes hálózat üzemeltetése mellett a hibák elhárítása.

consulting 8Alkalmazott szakember szükségletei:
- iroda
- magas fizetés
- különböző juttatás

Egy jól megépített hálózat esetében azonban ezek a problémák nem okoznak annyi gondot, hogy ezért külön szakembert kelljen felvenni.
Ajánlatunk keretében Ön az alkalmazni kívánt szakember által igényelt kiadásokat és mi általunk ajánlott rendszergazda szolgáltatásai költségét vetheti mérlegre.

Átalánydíjas szerződés előnye

Szeretné ha olajozottabban működnének a cég dolgai a számítástechnika területén?

Válassza átalánydíjas szerződéseink egyikét az Ön igényeihez mérten. Egy Ön által alkalmazott rendszergazdánál 50-60%-al kevezőbben tartjuk karban informatikai rendszerét.

A mi általunk ajánlott szakember javaslatot tesz a számítógépei fejlesztéséről, hibaeshetőségük csökkentéseiről és egy esetleges hiba előfordulása esetén néhány órán belül megkezdi a javítást, szükség szerint cserealkatrész biztosításával.

Sok felesleges munkától és idegeskedéstől kímélheti meg magát. Rendszergazdánk díjmentesen elkészíti Önnek azt a tervezetet, ami megkíméli attól a kellemetlenségtől, amit a számítógépek meghibásodása okoz. Kérem ne vegye ezt könnyedén: pénzt, időt és energiát takaríthat meg Önnek.

Ne feledje a tervezet kidolgozása Önnek egy fillérjébe sem kerül!
Díjmentes tanácsadás, kapcsolatfelvétel, árajánlatkérés: kapcsolatfelvétel

Biztosítjuk magánszemélyek, cégek, iskolák és közintézmények teljes körű informatikai hátterét!

Hírek az IT világból