Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Engedje meg, hogy bemutassam cégünket!

Ezen kereskedelmi weboldal üzemeltetője a Spencer & Hill IT Consulting, cégünk 2001-óta van jelen a magyar piacon. Partnereinkkel való szoros együtt működésnek köszönhetően tudjuk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni. Beszállítóinkkal szemben ugyan olyan komoly elvárásokat támasztunk, mint ügyfeleink irányunkban. Így törekszünk a 100%-os ügyfél megelégedettség elérésére.

Célkitűzésünk:

Az oldal elsődleges célja, hogy ügyfeleink mindig naprakész, versenyképes ajánlatokat kapjanak, egy olyan piacon, ahol az árak akár napról napra változnak. Számítógépet rengetegen használunk és egyre több azon felhasználók száma, akik napi kapcsolatban vannak gépükkel. Az informatikai világ állandóan fejlődik, változik. A mindent átfogó, komplex, azaz teljes megoldást nyújtó de egyúttal robosztus és drága rendszerek és megoldások mellett egyre nagyobb teret hódítanak a kisebb, rugalmasabb vállalkozások. A dinamikusan fejlődő, és az élet legkülönbözőbb területén igen gyorsan terjedő szabványok mutatják az utat a jövő megoldásai felé. Nem várható el senkitől, hogy ezen szabványokat, trendeket nyomon kövesse, ezek felhasználásával maximálisan tisztában legyen. De Ön elvárhatja tőlünk, hogy ebben segítségére legyünk!

Állunk rendelkezésére magánszemélyeknek, cégeknek, iskoláknak, közintézményeknek egyaránt.

Ezúton szeretnénk megköszönni Önnek érdeklődését, reméljük, hogy a böngészés közben Ön is rátalál az igényeinek legjobban megfelelő termék(ek)re és mihamarabb köszönthetjük elégedett ügyfeleink sorában!

consulting 10