Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Ha így rejti el a mappáit, senki sem talál rájuk

Bizalmas adatokat őrizhetünk egy-egy mappában, amelyeket olykor még a családtagjaink elől is titkolnánk. Megmutatjuk, hogyan rejthetjük el ezeket.

Ha attól tartunk, hogy valaki hozzáfér a számítógépünkhöz, amelynek valamelyik mappájában csakis ránk tartozó adatokat őrzünk, érdemes titkosítanunk, de úgy, hogy aki látja, annak eszébe se jusson, hogy itt valamit rejtegetnek.

Disguise 1

Mindebben a Disguise Folders nevű ingyenes program segíthet, amelyet innen tölthetünk le, becsomagolt, zip fájlban. A program amúgy hordozható, ami azt jelenti, hogy a kicsomagolása után nincsen szükség a telepítésére, elég az exe fájlra kattintanunk, hogy induljon.

Az ablakában tallózással választhatjuk ki az elrejtendő fájlt, majd egy identitást adhatunk neki, például a Windows Update-et. Ez azt jelenti, hogy ha a későbbiekben az így „titkosított" fájlra rákattint valaki a Windows Intézőben, akkor valóban a Windows Update ablaka jelenik meg, és innen valószínűleg már nem fog továbbmenni.

Disguise 2

Visszafejtésre is van természetesen lehetőség, ekkor a programablak Recovery részéhez kell fordulnunk.