Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Az internetes bankkártyás fizetőfelület leírása

Az internetes bankkártyás fizetőfelület célja webáruházak vagy webáruház szerűen működő, más szolgáltatások számára a banki tranzakció végrehajtáshoz szükséges kommunikációs, tranzakció-vezérlő, visszajelző felület biztosítása.

Az Spencer and Hill IT Consulting fizetőfelülete háromszereplős ("webáruház", bank és vevő oldal) fizetési módot támogat.

A háromszereplős fizetés esetén a kártya adatok megadása a bank által biztosított internetes (böngészős) felületen megy végbe, azaz a webáruház és a vevő által megadott adatokból együttesen állnak elő a tranzakció adatai. Ezen fizetési mód alkalmazásakor a bankkártya adatok biztonságos továbbításáért (a fizetőfelület vevő oldala és a bank között) a bank felel.

A háromszereplős fizetés folyamata

  1. A vásárló kiválasztja a kifizetendő árut, szolgáltatást a "webáruház" felületén, összeállítja a vásárlói kosarát és kiválasztja a bankkártyás fizetési módot.
  2. "webáruház" alkalmazás az több nagy nemzetközileg elismert internetes fizetési rendszer fizetőfelületével áll kapcsolatban. Biztonságos csatornán azonosítja magát a Bank felé és átküldi a tranzakció azonosítóját és összegét.
  3. Ezzel egy időben a webáruház alkalmazás átirányítja a vásárlót a fizetőfelület banki oldalára. A banki oldal megjeleníti a "webáruház" nevét és a tranzakció összegét.
  4. A vásárló az internetes fizetési rendszer felületén, biztonságos környezetben megadja a tranzakció kiegyenlítéséhez szükséges bankkártya adatokat.
  5. A internetes fizetési rendszer oldalán így már minden adat a rendelkezésére áll a fizetéshez. Végrehajtatja a fizetési tranzakciót, amelynek eredményét közli a "webáruház" felé.
  6. A vásárló visszairányításra kerül a "webáruház" alkalmazás valamely, a "webáruház" által megadott lapjára.

Jelenleg az alábbi internetes fizetési módozatok elérhetőek:

secure-paypal-logo

secured-paypal account

skrill logo

 

Bejelentkezés