Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Google Chrome

A Google Chrome olyan nyílt forrású böngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.

30  160x80 chrome logo

Google Chrome v4.0-tól újdonság a könyvjelzők, gépek közötti szinkronizálás, amely segítségével több gépről is elérjük Internet kedvenc bejegyzéseinket. A szolgáltatás eléréséhez Gmail használata szükséges.

letöltés innen >>

Fejlesztő: Google
Op. rendszer: Windows
Jogállás: teljes verzió
Nyelv: magyar


 

Mozilla Firefox

firefox logoA Mozilla Firefox hatékonyan gazdálkodik a számítógép erőforrásaival azzal, hogy folyamatosan törli a memóriából az egymás után megnyitott böngészőablakok adatait. A böngésző további újdonsága: gyorsabb indulás, privát böngészési mód, HTML5, a Fülek szabad mozgatása, helymeghatározó technológiák támogatása (Geo Location), dinamikus szín-profilok kezelése, reklámablakok blokkolása, gyorsított adatcserét segítő technológia (JSON ) A böngésző funkcióit modulokkal bővíthetjük, kezelőfelületét pedig témákkal segítségével átváltoztathatjuk.
Azonnali weboldal-azonosítás
Biztos szeretne lenni annak a weboldalnak a valódiságában, ahol éppen vásárolni készül? Az oldal azonosítójának megtekintéséhez, kattintson a címsor bal oldalán található ikonra. A Bővebb információ gomb megnyomásakor további információ jelenik meg: Hány alkalommal látogatta meg az oldalt? El vannak mentve a jelszavai? Nézzen szét a gyanús oldalak között, tartsa távol magát a hamis oldalaktól és győződjön meg róla, hogy a weboldal valóban az, aminek mondja magát.

letöltés innen >>

Fejlesztő: Mozilla
Op. rendszer: Windows
Jogállás: teljes verzió
Nyelv: magyar

Hírek az IT világból