Üzleti filozófiánk

Cégünk nem pusztán hardvert vagy szoftvert szállít, hanem informatikai problémákhoz, feladatokhoz, szolgáltatásokhoz nyújt komplex megoldásokat.

Bővebben

Vírusvédelem

avast! Free Antivirus

Népszerű, otthoni (nonprofit) használatra ingyenes antivírus. Hatékony védelmet nyújt a vírusok, kémprogramok, rootkitek ellen. Ellenőrzi a fájlrendszert, a webes és a hálózati forgalmat, a levelezést, a fájlcserélő programokat, az azonnali üzenetküldő szoftvereket. Böngésző-modulja jelzi, hogy az adott oldal felhasználói visszajelzések szerint mennyire biztonságos. A letöltött, gyanúsnak vélt programokat védett, elkülönített módon tudja futtatni. A felhasználói felületről elvégezhető gyors regisztrációval egy évre kapunk licencet a programhoz, mely lejártával meghosszabbítható.

avast logo

 

Bővebben...

Email küldő kliens

Mozilla Thunderbird

thunderbird logoA Thunderbird középpontjában több ezer, a világ minden tájáról érkező, elkötelezett, tapasztalt programozó és biztonsági szakember által irányított nyílt forrású fejlesztési folyamat áll. A nyitottság és az aktív szakértői közösség segít abban, hogy termékeink biztonságosabbak legyenek és gyorsabban frissülnek. Mindezek mellett lehetővé teszi számunkra, hogy kihasználjuk a legjobb biztonsági ellenőrzési folyamatokat és értékelési eszközöket, amelyek tovább erősítik az általános biztonságot.

Bővebben...

Irodai szoftver csomag

LibreOffice

A LibreOffice (rövidítése LibO vagy LO) egy platformfüggetlen irodai programcsomag, amely kompatibilis más jelentős irodai programcsomagokkal. A projekt célja olyan szállítófüggetlen irodai szoftvercsomag készítése, amelynek alapértelmezett fájlformátuma az ODF, és mentes minden szerzői jogi kötelezettségtől.

Bővebben...

Tűzfalak

COMODO Personal Firewall

A Commodo IS tűzfal otthoni gépekhez használható ingyenesen. A tűzfal ellenőrzi a ki- és befele irányuló adatokat, illetve ezeket a szoftvereket és azok komponenseit, valamint tartalmazza a HIPS (HOST Intrusion Prevention System) amely hatékonyan véd a még nem ismert veszélyek ellen. Adatbázisa online frissíthető.

cis-free

letöltés innen >>

Bővebben...

Böngészés

Google Chrome

A Google Chrome olyan nyílt forrású böngésző, amely az egyszerű kezelőfelülete mellett biztonságos böngészést tesz lehetővé a böngészési szálak elválasztásával. Jellemzője a dinamikus lapok, az összeomlás elleni védelem, az inkognitó üzemmód, valamint az azonnali könyvjelzők és a Beállítások importálása. Alkalmas megjeleníteni a Kedvenc webhelyeinek miniatűrjeit és a címsávba gépelt adatok alapján keresési javaslatokat kínál fel.

30  160x80 chrome logo

Bővebben...

Bejelentkezés